Despre Tratament


Înainte de începerea periplului pe care îl presupune vindecarea cancerului, este  esențial să vă asigurați că:

Aveți mintea deschisă și flexibilă în permanență.

Aveți curajul de a spune adevărul despre informațiile descoperite  în urma cercetărilor individuale și experiențele personale din timpul procesului de vindecare.

Aveți încrederea și determinarea de a alege și altceva în afară de alternativele pe care le oferă medicina convențională.

Aveți tăria de a face față presiunilor sociale și familiale pentru adoptarea vechilor metode de tratament standard.

Dacă așii de mai sus sunt gata pregătiți în mânecă, se poate trece la treabă cu încredere.

Lucrarea Protocolul Verde este structurată în 51 de pagini și include indicații detaliate despre utilizarea metodelor naturiste pentru vindecarea cancerului, precum și informații despre uleiul de canabis, care stă la baza întregului tratament și sursa de procurare a uleiului de grad medicinal.
574x427xrick_simpson_oil.jpg.pagespeed.ic.2m5y88iJOsTotodată, lucrarea prezintă o serie de modalități de administrare a uleiului, dozaje, îmbogățirea tratamentului cu cele mai potrivite și eficiente suplimentele (dacă este nevoie), sfaturi pentru ajustarea dietei alimentare  în vederea stopării și eradicării cancerului și alte metode esențiale pentru viața de zi cu zi a unei persoane diagnosticate cu această boală.
Informațiile din această lucrare au fost sintetizate și structurate în urma multor ore de cercetare, în baza informațiilor adunate din toată lumea din surse multiple, inclusiv de la persoane care s-au vindecat complet de această boală prin metode naturiste.

Tot înainte de lecturarea acestei lucrări trebuie să se aibă în vedere următorul aspect:

Eliberarea de orice prejudecăți conform cărora canabisul este nociv, poate provoca dependență sau nu dă rezultate în tratamentul cancerului și multor alte boli aproape la fel de grave. Absolut nicio persoană nu a murit în urma consumului de canabis. Supradozarea cu această substanță este un mit. Ipotetic, s-ar putea produce doar în cazul în care o minte „strălucită” s-ar decide să ingereze 1200 de grame în doar 15 minute. Dar, din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat încă. Discutăm despre o plantă care, dacă este procesată și consumată sub formă de ulei, este planta cu cel mai puternic efect terapeutic și curativ de pe planeta Pământ, folosită în acest sens de peste 3000 de ani.

Trebuie să înțelegem, în primul rând, că această boală are cauze multiple. Există o serie de factori care pot influența apariția și dezvoltarea cancerului. Astfel, este  bine să acordăm atenție tuturor planurilor, fără a neglija aspectele psihologice și spirituale.

Tratamentul alternativ propus pentru vindecarea cancerului se compune din 5 planuri care trebuiesc îmbinate și adoptate concomitent pentru o rată de succes cât mai mare și pentru accelerarea întregului proces. Fiecare aspect are o importanță vitală în întregul ansamblu și nu se indică excluderea vreunuia dintre ele: Tratamentul de bază și suplimente , Alimentația , Mediul, exercițiul fizic și programul de viață, Climatul psihologic și Cadrul Energetic și Spiritual.

Organismul nostru produce celule pre-canceroase zilnic dar un sistem imunitar bine funcțional ne protejează, eradicând aceste celule și menținând întotdeauna echilibrul din corp. Doar în momentul în care apare lipsa oxigenului, a anumitor micro-nutrienți în organism sau se produc dezechilibre la nivel fiziologic, energetic și emoțional, sistemul imunitar este afectat negativ, astfel creându-se un mediu propice pentru apariția și dezvoltarea cancerului.

Corectarea acestor dezechilibre prin metode naturale readuce armonia firească în organismul nostru, vindecând bolile aflate chiar și în stadii atât de severe, încât orice specialiști în medicina convențională ar renunța. Planeta pe care o locuim ne pune la dispoziție toate medicamentele de care avem nevoie, în mod natural, pentru a vindeca orice boală. Este deductibil că, pentru a susține viața pe acest pământ, natura a fost dotată cu remedii menite să repare orice disfuncție sau virus.

Man-with-bald-head-799154Deși medicina a evoluat în decursul timpului, încă mai există afecțiuni pentru care soluțiile naturiste oferă rezultate, cel putin la fel de bune, dacă nu chiar mai bune decât medicina convențională. Oncologia este o ramură pentru care gradul de soluționare nu a facut progrese considerabile de foarte multă vreme, în ciuda cercetărilor. Se păstrează aceleași programe standard: chimioterapie, radioterapie și intervenția chirurgicală pentru extirpare. Când vine vorba de soluțiile alternative oferite de medicina naturistă, medicii devin reticienți și obtuzi cu toate că programele standard sunt foarte costisitoare, de lungă durată, chinuitoare și dăunătoare pentru organism, solicitante din punct de vedere psihic, în timp ce, de cele mai multe ori, rezultatul final nu este îmbucurător.

Din ce în ce mai mulți bolnavi de cancer au renunțat la chimioterapie și medicație convențională și au optat pentru tratamentele alternative vindecându-se complet cu destulă rapiditate, fără recidivă.

Protocolul Verde reprezintă o alternativă solidă, non invazivă și eficientă a tratamentelor alopate.

În cadrul Protocolului Verde veți găsi o prezentare completă a medicamentelor, dozaje recomandate și mod de administrare.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close