Smoothie cu avocado, afine, spanac, banane și canabis | un mix extrem de incomod pentru cancer

Rețetă pentru un smoothie sănătos cu avocado, afine, lapte de migdale, spanac și canabis, eficient în tratamentul cancerului + video. Acest smoothie poate însoți cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

În Statele Unite, unde consumul de canabis este deja legal pentru absolut orice întrebuințare, sunt publicate rețete de mâncăruri, dulciuri sau băuturi cu această plantă.
Recent, am publicat un articol despre cât de eficient este avocado și un altul despre cât de recomandate sunt fructele de pădure în tratamentul cancerului. Dacă uleiul de canabis stă la baza tratamentului prezentat în Protocolul Verde, imaginați-vă cât de benefic, hrănitor dar și gustos  (având în vedere restul ingredientelor) poate fi acest smoothie cu canabis, avocado, afine și spanac în cadrul procesului de vindecare.
 
 

Cum se pregătește?

În primul rând se pregătește canabisul. Între 3 și 3.5 grame de muguri de canabis se pun în cuptor la temperatura de 220 C, timp de 20 minute pentru activarea THC-ului(substanța psihoactivă dar și cea cu cele mai puternice efecte medicinale din planta de canabis). Apoi se mărunțesc iar, peste ei, se adaugă 1/3 cană de ulei de cocos și 1/2 lingură de lecitină. Recipientul cu întregul conținut se lasă să fiarba la Bain-Marie timp de 2 ore. După fierbere, compoziția se strecoară cu ajutorul unui tifon sau ciorap de nylon și se păstrează până la pasul următor al rețetei.
 
 
 
Ingrediente:
 
*Se adaugă pe rând ingredientele de mai jos, în ordinea indicată
1 cană cu frunze proaspete de spanac
2 căni de lapte de migdale(recomandăm laptele de orez cu alune de pădure datorită aromei și gustului)
*Se blenduiește amestecul, se oprește, se adaugă ingredientele de mai jos apoi se pornește din nou blenderul
1/2 avocado
1/2 cană de afine
1/2 cană de banane
*Se adăugă 4 linguri de ulei de canabis (pregătit după indicațiile de mai sus) și se blenduiesc toate ingredientele până când smoothie-ul capătă o textură foarte fină.
 
Mai jos, iată un video care vă arată pas cu pas cum puteți prepara acest smoothie delicios care lovește cancerul din plin.
 
 
 
În încheiere, vă dorim o zi sănătoasă și veselă! Natura fie cu noi!

 

Sursă: Cannadish

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close