Suplimentele naturale | un puternic suport al tratamentului naturist pentru vindecarea cancerului

Suplimentele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului, pentru efectul antioxidant dar şi pentru rolul lor protector împotriva cancerului iar ele pot însoți cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

Suplimentele au rolul de a susține tratamentul de bază și de a înlesni organismului lupta împotriva bolii. În afară de nutriție, mișcare, o minte clară și determintă, este necesar să adăugați o serie de suplimente care sunt cunoscute ca fiind foarte eficiente în eliminarea celulelor canceroase, utile în curățarea toxinelor și un bun suport pentru ficat.

Studiați toate alternativele enumerate în Protocolul Verde care are la bază uleiul de canabis și constuiți propria listă de suplimente. Prin adăugarea acestora tratamentului de bază se urmărește susținerea uleiului în stoparea și eradicarea cancerului, fortificarea sitemul imunitar și eliminarea, prin intermediul ficatului, a celulelor canceroase moarte.

Iată mai jos câteva din cele mai eficiente suplimente care se recomandă a fi incluse în cadrul tratamentului pentru vindecarea cancerului

Tumeric/Curcuma – este un condiment care se găsește și sub formă de capsule și este extrem de  eficient în tratarea cancerului. Sub formă de praf, se ia cu 1-2 lingurițe de lapte de nucă de cocos sau de migdale (se adaugă și piper negru deoarece acesta ajută la o absorbție mai bună a curcuminului de către organism). Mai multe despre beneficiile turmericului în tratarea cancerului puteți citi în acest articol.

Coral Mine – este un tratament pentru purificarea apei, care potențează absorbția suplimentelor și a nutrienților, deci întregul tratament este mai eficient în paralel cu consumul acestei ape tratate. Este bazat pe minerale din coral și este eficientă chiar și pentru oamenii perfect sănătoși.

Ciuperci Chaga – se găsesc și sub formă de capsule, sunt un puternic anti-bacterian, anti-vital și anti-fungic, oprind eficient dezvoltarea infecțiilor de orice tip în organismul uman. Sunt extrem de toxice pentru celulele cancerigene, în special pentru cancerul de ficat, sân, piele și plămâni. Ajută la dezvoltarea și întărirea sitemului imunitar, prezintă un puternic rol antioxidant ceea ce le face un dușman de încredere a radicalilor liberi. Au rol anti-tumoral și anti-cancerigen, caracterizat prin stoparea dezvoltării celulelor anormale și distrugerea lor.

Rumex – Rumex carbo este un preparat stavechi, cules de dr. Pavel Chirilă din tradiția monahală românească. Este un complex mineralizant de origine vegetală cu tropism hepatic, folosit tradițional pentru menținerea sănătății ficatului. Contribuie la reducerea valorilor transaminazelor și este un puternic hepatoprotector.

Essiac  – este preparat din 8 plante 100% organice, nu conține ierbicide, pesticide sau alte chimicale și este certificat pentru produsele organice de către Institutul USDA ORGANIC. Detoxifică sângele, limfa, ficatul, plămânii, pielea, rinichii. Este complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneza, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor.

Resveratrol – se găsește și în vinul roșu. Are rol de reglare a metabolismului lipidic, menținerea echilibrului hormonal feminin și masculin, efect antioxidant, ajută diviziunea celulară normală, inhibarea genelor antiapoptotice și activarea celor proapoptotice cu acțiune asupra celulelor anormale cu rata mare de multiplicare, reducerea activității telomerazei în celulele tumorale.

Semințe de Moringa – Anti inflamator natural cu peste 90 de nutrienți, este cea mai sănătoasă sursă disponibilă pentru hrănirea corpului cu substanțele nutritive esențiale. Extractele din arborele Moringa oferă o combinație rară de antioxidanți, nutrienți și acizi anti inflamatorii și alte substanțe benefice organismului. În total, Moringa conține 36  de agenți anti inflamatorii naturali și 46 antioxidanți diferiți. Toate aceste suplimente primite de organism ajută la blocarea formării colesterolului, contribuie la o activitate sănatoasă a celulelelor funționale și întăresc sistemul imunitar.

Seleniu – este un microelement important în dezvoltarea și buna funcționare a organismului. Proprietățile antioxidante îl recomandă în lupta cu stresul oxidativ și în echilibrarea sistemului imunitar.

După ce am efectuat o cercetare de piață vă putem confirma că toate suplimentele de mai sus se pot procura online sau de la magazine mai mari de tip Plafar cum este PlantFestin din cadrul magazinului Bucur Obor, din București.

În încheiere, vă dorim sănătate și încredere! Natura fie cu noi!

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close