Semnează petiția pentru canabis medicinal

Cu toții avem nevoie de tratamente cât mai eficiente, cât mai puțin dăunătoare corpului, cât mai naturale. Cu toții avem dreptul să ne alegem calea de a ne trata și dreptul la viață!

Semnați și spuneți cât mai multor oameni despre ACEASTĂ PETIȚIE. Cu cât semnează mai mulți oameni, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.

20 state europene, 30 de state din SUA, state din America Latina, Israel, Australia și  Canada permit tratamentul cu canabis medicinal pentru pacienții bolnavi de cancer, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Boala Crohn și alte boli inflamatorii, scleroza multiplă, diabet, boli neurologice și alte multe afecțiuni importante de care suferă din ce în ce mai mulți oameni de pe întreaga planetă.

Deși medicina a evoluat în decursul timpului, încă mai există afecțiuni pentru care soluțiile naturiste oferă rezultate, cel putin la fel de bune, dacă nu chiar mai bune decât medicina convențională. Oncologia este o ramură pentru care gradul de soluționare nu a facut progrese considerabile de foarte multă vreme, în ciuda cercetărilor. Se păstrează aceleași programe standard: chimioterapie, radioterapie și intervenția chirurgicală pentru extirpare. Când vine vorba de soluțiile alternative oferite de medicina naturistă, medicii devin reticienți și obtuzi cu toate că programele standard sunt foarte costisitoare, de lungă durată, chinuitoare și dăunătoare pentru organism, solicitante din punct de vedere psihic, în timp ce, de cele mai multe ori, rezultatul final nu este îmbucurător.

Planeta Pământ ne pune la dispoziție toate medicamentele de care avem nevoie, în mod natural, pentru a vindeca orice boală. Este deductibil că, pentru a susține viața pe acest pământ, natura a fost dotată cu remedii menite să repare orice disfuncție sau virus. Canabisul este unul dintre aceste remedii extrem de puternice în vindecarea multor boli extrem de grave.
Din ce în ce mai mulți bolnavi de cancer au renunțat la chimioterapie și medicație convențională optând pentru tratamentul cu canabis și vindecându-se complet, cu destulă rapiditate, fără recidivă.

Conform legii nr. 143 din 26 iulie 2000 (*republicată*), momentan în Romania, canabisul nu poate fi utilizat ca și tratament medical, nu poate fi , produs, prelucrat sau comercializat.

Sănătate și Încredere! Natura fie cu noi!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close