Graviola | medicament natural, mai eficient decât chimioterapia

Soursop este fructul copacului Graviola / Guyabano și este un ucigaș natural al cancerului de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. Este inclus la capitolul suplimente din Protocolul Verde despre care aflați mai multe de-aici

Planta aparține familiei Annonaceae, considerată originară din Indiile de Vest şi nordul Americii de Sud, și are, în prezent, o distribuţie largă din sud-estul Chinei până în Australia si sud-estul Asiei, la platourile joase din estul şi vestul Africii. Graviola este unul din cele mai abundente fructe din Republica Dominicană şi unul din cele mai populare în Cuba, Puerto Rico, Bahamas, Columbia şi nord-estul Braziliei.

Gustul sucului natural de soursop este delicios deci se poate consuma ocazional, de plăcere, ca mod de prevenire a cancerului, el nu are efecte secundare și poate fi plantat chiar în propria grădină, fiind perfect legal.

În urmă cu un sfert de secol oamenii de ştiinţă au realizat o analiză asupra seminţelor din  fructul Soursoup, cunoscut şi sub numele de Graviola, care în acel moment demonstra un potenţial atât de uimitor în ceea ce priveşte lupta împotriva cancerului, încât în cadrul comunităţii medicale convenţionale cercetarea era privită cu neîncredere totală, relatează Wakeup-world.com.

Astăzi, în Statele Unite şi Europa, graviola este un adjuvant natural popular în tratamentul cancerului datorită cercetărilor realizate cu compuşii săi naturali care au dovedit activitate anticancerigenă.

Într-un program de evaluare a plantelor realizat de Institutul Naţional pentru Cancer din SUA, frunzele şi ramurile plantei au arătat toxicitate activă împotriva celulelor canceroase, iar de atunci cercetările ulterioare au mers pe această linie, arătând, de asemenea, efecte antiproliferative semnificative ale diferitelor extracte din această plantă. În 1997 Universitatea Purdue a publicat informaţii cuprinzând noutăţi promiţătoare, şi anume că acetogeninele din graviola sunt „nu doar eficiente în a omorî tumorile care s-au dovedit rezistente la agenţii anticancer, ci, mai mult, par să posede o afinitate specială pentru asemenea celule rezistente”. S-a mai descoperit faptul că frunzele şi seminţele plantei conţin antioxidanţi enzimatici şi antioxidanţi non-enzimatici, precum vitaminele C şi E.

Compușii din fructele de Graviola sunt de 10.000 de ori mai puternici în stoparea înmulțirii celulelor canceroase decât Adriamicina, medicament care este cel mai frecvent utilizat în chimioterapie. Spre deosebire de chimioterapie, extractul din fructul de Graviola țintesc și distrug doar celulele canceroase, fără a le afecta pe cele sănătoase. Graviola acționează asupra 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic.

Proprietățile antimicrobiene ale soursop-ului îl fac un excelent remediu pentru tratarea infecțiilor bacteriene și fungice, a paraziților intestinali și a viermilor. Este, de asemenea, util și în cazurile de depresie, stres, tulburări nervoase și hipertensiune arterială.

Indienii indieni și șamanii din America de Sud folosesc  fructul, semințele, rădăcinile, coaja și frunzele de soursop în tratamentul bolilor de inimă, astmului, afecțiunilor hepatice și artritei.

Probabil vă întrebați de ce nu ați întâlnit acest fruct oriunde în farmacii sau de ce medicii nu îl prescriu în mod uzual dacă este atât de eficient în lupta cu cancerul. Motivul se datorează faptului că marile corporații doresc să-și returneze banii acordați cercetătorilor pentru a produce o versiune sintetică a fructelor de vânzare, fructe din semințe modificate genetic.

De asemenea, medicii vor încerca întotdeauna să să îndepărteze oamenii de tratamentele naturale și ieftine, astfel direcționându-i către metodele convenționale, costisitoare și distructive.

În încheiere, vă sfătuim să țineți ochii deschiși, mintea ageră și să cercetați.

Adevărul nu se găsește întotdeauna în cele mai la îndemână surse de informare.

Sănătate și Încredere! Natura fie cu voi!

Mai multe despre Graviola, alimenție sucuri nutritive, tratamentul de bază, suplimente și dozaje, pentru vindecarea cancerului puteți afla solictând și citind Protocolul Verde.

Surse: Produse Bio Mag (unde se găsesc și câteva prezentări ample ale fructului dar și testimoniale ale bolnavilor vindecați) și Momming School

Reclame
%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close