Graviola | medicament natural, mai eficient decât chimioterapia + cura anticancerigenă cu infuzie din frunze de Graviola

Soursop este fructul copacului Graviola / Guyabano și este un ucigaș natural al cancerului de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. Graviola poate însoți cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

Planta aparține familiei Annonaceae, considerată originară din Indiile de Vest şi nordul Americii de Sud, și are, în prezent, o distribuţie largă din sud-estul Chinei până în Australia si sud-estul Asiei, la platourile joase din estul şi vestul Africii. Graviola este unul din cele mai abundente fructe din Republica Dominicană şi unul din cele mai populare în Cuba, Puerto Rico, Bahamas, Caraibe, Columbia şi nord-estul Braziliei.

Gustul sucului natural de soursop este delicios deci se poate consuma ocazional, de plăcere, ca mod de prevenire a cancerului, el nu are efecte secundare și poate fi plantat chiar în propria grădină, fiind perfect legal.

În urmă cu un sfert de secol oamenii de ştiinţă au realizat o analiză asupra seminţelor din  fructul Soursoup, cunoscut şi sub numele de Graviola, care în acel moment demonstra un potenţial atât de uimitor în ceea ce priveşte lupta împotriva cancerului, încât în cadrul comunităţii medicale convenţionale cercetarea era privită cu neîncredere totală, relatează Wakeup-world.com.

Astăzi, în Statele Unite şi Europa, graviola este un adjuvant natural popular în tratamentul cancerului datorită cercetărilor realizate cu compuşii săi naturali care au dovedit activitate anticancerigenă.

Într-un program de evaluare a plantelor realizat de Institutul Naţional pentru Cancer din SUA, frunzele şi ramurile plantei au arătat toxicitate activă împotriva celulelor canceroase, iar de atunci cercetările ulterioare au mers pe această linie, arătând, de asemenea, efecte antiproliferative semnificative ale diferitelor extracte din această plantă. În 1997 Universitatea Purdue a publicat informaţii cuprinzând noutăţi promiţătoare, şi anume că acetogeninele din graviola sunt „nu doar eficiente în a omorî tumorile care s-au dovedit rezistente la agenţii anticancer, ci, mai mult, par să posede o afinitate specială pentru asemenea celule rezistente”. S-a mai descoperit faptul că frunzele şi seminţele plantei conţin antioxidanţi enzimatici şi antioxidanţi non-enzimatici, precum vitaminele C şi E.

Compușii din fructele de Graviola sunt de 10.000 de ori mai puternici în stoparea înmulțirii celulelor canceroase decât Adriamicina, medicament care este cel mai frecvent utilizat în chimioterapie. Spre deosebire de chimioterapie, extractul din fructul de Graviola țintesc și distrug doar celulele canceroase, fără a le afecta pe cele sănătoase. Graviola acționează asupra 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic.

Proprietățile antimicrobiene ale soursop-ului îl fac un excelent remediu pentru tratarea infecțiilor bacteriene și fungice, a paraziților intestinali și a viermilor. Este, de asemenea, util și în cazurile de depresie, stres, tulburări nervoase și hipertensiune arterială.

Indienii, șamanii și fitoterapeuții din America de Sud folosesc  fructul, semințele, rădăcinile, coaja și frunzele de soursop în tratamentul bolilor de inimă, astmului, afecțiunilor hepatice și artritei.

Cura cu ceai din frunze de Graviola

Este o rețetă anticancerigenă foarte cunoscută în Caraibe & West Indies unde acest fruct crește mai peste tot și este la îndemâna oricui, folosită și pentru tratarea diabetului, artitei și altor boli inflamatorii. Frunze de Graviola pentru ceai se pot comanda de-aici.

Ingrediente și metodă de preparare

  • 1 litru de apă curată.
  • 20 gr. frunze uscate de Graviola

soursoptea-2Apa se pune la fiert și după 5-10 minute se adaugă frunzele și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 20 de minute. Culoarea va deveni maro-aurie ca a unui ceai obișnuit. Se lasă la răcit înainte de consum. Dacă este lăsat la căldură sau la temperatura camerei, ceaiul va fi eficient doar 7-8 ore din momentul în care a fost pregătit. Din acest motiv, trebuie păstrat la temperatură joasă și acoperit ermetic.

Curele cu ceai din frunze de Graviola trebuiesc ținute timp de 30 de zile. Se bea câte un pahar de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă pentru o absorbție mai bună.
După 30 de zile este necesară o pauză deoarece compușii pot afecta flora intestinală.

Probabil vă întrebați de ce nu ați întâlnit acest fruct oriunde în farmacii sau de ce medicii nu îl prescriu în mod frecvent dacă este atât de eficient în lupta cu cancerul. Motivul se datorează faptului că marile corporații farmaceutice și medicii vor încerca întotdeauna să să îndepărteze oamenii de tratamentele naturale și ieftine, astfel direcționându-i către metodele convenționale, costisitoare și distructive.

În încheiere, vă dorim Sănătate și Încredere! Natura fie cu noi!

Surse: Produse Bio Mag (unde se găsesc și câteva prezentări ample ale fructului dar și testimoniale ale bolnavilor vindecați) și Momming School

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close