Vin roșu infuzat cu canabis | Savuros și curativ.

Vinul roșu cu canabis nu ține loc de tratament însă poate însoți cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

Pe lângă canabis ale cărui proprietăți terapeutice nu mai sunt demult un secret, resveratrolul este unul din aliații de bază în lupta cu cancerul și menținerea unei sănătăți optime.

O sursă extrem de bogată în resveratrol este vinul roșu. Această substanță activă este eliberată din coaja și semințele strugurilor în timpul procesului de fermentare și are numeroase beneficii pentru sănătate. Are rol de reglare a metabolismului lipidic, menținerea echilibrului hormonal feminin și masculin, are efect antioxidant, ajută la diviziunea celulară normală, inhibarea genelor antiapoptotice și activarea celor proapoptotice acționând asupra celulelor anormale cu rată mare de multiplicare, reducerea activității telomerazei în celulele tumorale.
Astfel, vinul roșu infuzat cu canabis este o combinație câștigătoare atât din punct de vedere recreativ cât și curativ, foarte ușor de pregătit.

Cum se pregătește?

Ingrediente:

  • O sticlă din vinul roșu preferat.
  • 3 gr. de muguri de canabis preferabil Sativa (pentru mai multă energie)

Instrucțiuni:

  • Mugurii de canabis se pun într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu în cuptor la temperatura de 115 C timp de 25-40 minute pentru activarea THC-ului (substanța psihoactivă dar și cea cu cele mai puternice efecte medicinale din planta de canabis) apoi se lasă la răcit.
  • Odată răciți, mugurii se macină grosier, se introduc într-un tifon sau ciorap de nylon și se lasă la infuzat în sticla de vin roșu aleasă.
  • Până la consum, este bine ca sticla să fie agitată măcar odată pe zi și să se depoziteze conform indicațiilor de păstrare pentru vinul folosit.

Un video explicativ pentru prepararea vinului cu canabis găsiți mai jos. Datorită proprietăților curative recomandăm folosirea vinului roșu spre deosebire de cel folosit în scop demonstrativ în acest video.

În încheiere, vă dorim Noroc, Sănătate și Încredere! Natura fie cu noi!

Sursă: Cannadish

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close