Guacamole cu canabis | Un snack anticancerigen, gustos și sățios

Rețetă pentru guacamole cu canabis + video. Acesta este o gustare care nu ține loc de tratament însă poate însoți  cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

În Statele Unite precum și în alte țări din lume, unde consumul de canabis este deja legal pentru absolut orice întrebuințare, sunt publicate rețete de mâncăruri, dulciuri sau băuturi cu această plantă.
Nu demult am scris un articol despre eficiența fructului de avocado în nutriția anticancerigenă. Dacă uleiul de canabis stă la baza întregului tratament prezentat în Protocolul Verde, imaginați-vă cât de benefic, hrănitor dar și gustos este acest guacamole cu canabis și avocado în cadrul procesului de vindecare a cancerului.

Cum se pregătește?

În primul rând se prepară uleiul de canabis.
 • Pentru asta este nevoie de 3.5-4 gr. de muguri de canabis și 100 ml. de ulei (preferabil de cocos).
 • Mugurii de canabis se pun în cuptor la temperatura de 220 C timp de 20 minute pentru activarea THC-ului (substanța psihoactivă dar și cea cu cele mai puternice efecte medicinale din planta de canabis)
 • Apoi mugurii se pun într-un recipient de sticlă iar peste ei se adaugă 100 ml. de ulei.
 • Se pune recipientul la la Bain-Marie, închis ermetic, timp de 2-3 ore.
 • După fierbere, compoziția se strecoară cu ajutorul unui tifon sau ciorap de nylon și se stochează într-un alt recipient până la pasul următor al rețetei.

Un video explicativ pentru prepararea uleiului și untului de canabis găsiți mai jos

Ingrediente:

 • o lingură generoasă de ulei de canabis
 • 2 avocado curățați de coajă
 • 2 roșii medii tăiate cubulețe
 • 1 ceapă medie tocată cubulețe
 • 1 legătură de pătrunjel tocată mărunt
 • zeama de la 1 lime
 • un ardei iute mic tocat foarte fin sau un vârf de linguriță de pastă de ardei iute (opțional)
 • sare și piper după gust

Avocado se zdrobește foarte bine într-un bol până devine pastă. Se adaugă roșiile, ceapa, pătrunjelul, zeama de lime și ardeiul / pasta de ardei apoi se adaugă uleiul de canabis.
Se adaugă sare și piper după gust apoi se servește guacamole cu chipsuri de tortilla sau pâine prăjită sau chiar sub formă de tacos, în tortilla, combinat cu alte ingrediente.

În încheiere, vă dorim poftă bună, sănătate, încredere și … Natura fie cu noi!

Sursă: Cannadish

Important: în România, utilizarea uleiului de canabis cu o concentrație mai mare de 0.3% THC nu este premisă prin lege. Administrarea unui ulei de canabis care conține mai puțin de 30% THC poate fi ineficientă sau poate cauza rezultate nefericite în cazul bolilor severe cum este și cancerul. Mai multe aflați din acest articol.

În niciun caz nu trebuiesc folosiți înlocuitori sintetici ai plantei în încercarea de a obține efectele terapeutice ale canabisului medicinal natural. Produsele farmaceutice pe bază de compuși sintetizați s-au dovedit a fi ineficiente și cauzatoare de efecte secundare grave sau chiar necunoscute. Mai multe sunt detaliate în acest articol.

O serie de testimoniale de la oameni din întreaga lume care au folosit uleiul de canabis pentru a se vindeca de diferite tipuri de cancer veți găsi aici

Pentru întregul tratament 100% naturist de tratare a cancerului, suplimente, nutriție, climatul psihologic, mediu și program de viață, solicitațiProtocolul Verde.

În secțiunea Biblioteca Anticancer veți găsi o serie de informații și recomandări de terapii alternative care pot însoți tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde pentru tratarea și prevenția cancerului.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close