Aloe Arborescens | proprietăți vindecătoare și rețeta călugărului brazilian Romano Zago pentru tratamentul cancerului

Aloe Arborescens este considerată a fi o plantă miraculoasă, cu o interesantă, puternică și complexă compoziție chimică și poate însoți cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

În frunzele de Aloe vera se gasesc 18 aminoacizi din cei 22 necesari organismului și 7 din cei esențiali. Conține vitamine și minerale, substanțe precum steroli, lignină, saponine care o fac să aibă un efect antibiotic, analgezic, antiinflamator și antiviral, dar și anticancerigen.

Studii recente efectuate de Institutul Palatini Salzano din Veneția (Italia) au descoperit că Aloe Arborescens este mult mai bogată în compuși fitonutrienți decât Aloe Vera, după ce proprietățile medicale ale celor două plante au fost supuse mai multor cercetări științifice. Aceasta conține peste 200 de compuși activi, enzime, proteine, uleiuri, monozaharide și polizaharide.

Cine este călugărul Romano Zago ?

Romano Zago nu este inventatorul rețetei, însă meritul său este acela de a fi popularizat remediul în lumea întreagă prin cărțile, articolele și experimentele sale.

Născut în Belen (Brazilia), în 1932, călugărul franciscan Romano Zago provine din ascendenți italieni. După o vastă activitate ca și preot, profesor de filozofie, de franceză, spaniolă, portugheza și latină în cadrul ordinului, călugărul descoperă secretul indienilor brazilieni de a prepara sucul terapeutic de Aloe Arborescens, exact cum s-a transmis din rândul satenilor și publică cercetările sale în anii ’80. El învață de la aborigeni rețeta cu Aloe Arborescens pe care aceștia o foloseau pentru întărirea sănătății și a sistemului imunitar. Continuă să cereceteze și își dedică viața cercetării plantei de Aloe Arborescens și a vindecării unei lungi liste de boli cu remediul preparat din ea.

Zago a publicat două cărți despre rețeta braziliană cu Aloe Arborescens, dorindu-și să facă cunoscut secretul puternicei mixturi. Întreaga carte a lui Romano Zago cu numele „Cancer Can Be Cured”, în limba engleză, poate fi descărcată, gratuit, în format pdf., aici.

În rețeta sa originală, planta de aloe folosită este planta indigenă de Aloe Arborescens. Aceasta ajută la detoxifierea întregului organism și la creșterea imunității, favorizând vindecarea anumitor boli, chiar și a celor considerate extrem de grave, precum cancerul.

Se spune că acest remediu cu Aloe nu doar tratează cancerul, ci îl și previne. Tratamentul are efecte benefice asupra cancerului de piele, de plămâni, cancerului de prostată și leucemie. Au fost înregistrate mai multe ameliorări și vindecări ale anumitor forme de cancer precum cancerul de piele, cancerul de gât, de sân, cancerul la ficat, la intestin, cancerul ovarian (acestea au fost tipurile de cancer care s-au ameliorat cel mai repede), cancerul la plămâni (acesta are nevoie de un tratament mai îndelungat pentru a se vindeca), limfom (acesta a cedat cel mai greu la tratament), cancer la gât, cancer de colon, cancer la prostată.

Tratamentul călugărului Romano Zago

Succesul special al simplei rețetei se datorează a trei ingrediente: miere naturală, Aloe Arborescens și tărie. Mierea (neapărat naturală, netratată) are proprietăți vehiculante, conducând substanțele curative până la receptorii cei mai ascunși din organismul nostru, permițând astfel preparatului să-și exercite acțiunea benefică. Cât privește tăria, ea are o acțiune vasodilatatoare, facilitând depurarea generală a organismului. Sângele se poate astfel purifica, eliminând substanțele toxice. Dealtfel, organismul uman nu ar fi în măsură să absoarbă integral lichidul vâscos (aloina) fără ca acesta să fie diluat cu alcool distilat.

Rețeta originală conține Aloe Arborescen, însă, pe internet și prin intermediul mailului circulă o altă variantă a rețetei, probabil una adaptată, cu frunze de Aloe Sabila. Mai jos, se găsește rețeta originală așa cum a preluat-o călugărul de la indigeni, a aplicat-o în tratamentul a mii de oameni și așa cum ea este folosită în Brazilia.

Ingrediente:

– 300-400 grame de frunze proaspete de Aloe Arborescens
– 500 de grame de miere de albine pură (neîncălzita, netopită dacă a fost cumva zaharisită)
– 4-5 linguri de rom, whisky, grappa sau alte tipuri de alcool similar (aproximativ 40-50 ml)

Preparare:

Se curăță planta fără a se folosi apă și se îndepărtează spinii, fără a înlătura și coaja de pe frunze. Planta trebuie să fie crescută într-un mediu natural și să fi atins maturitatea, având peste 5-6 ani. Frunzele de aloe se mărunțesc apoi, tăindu-se în bucăți mici. Peste ele se adaugă mierea și alcoolul, toate ingredientele mixându-se bine cu ajutorul unui blender (timp de 2-3 minute) până când se obține o pastă cu consistență vâscoasă.
Pasta poate fi păstrată în frigider într-un recipient închis ermetic, neapărat din sticlă de culoare închisă. Siropul are o culoare verzuie și nu trebuie filtrat sau încălzit.

Administrare:

Înainte de consum, se agită recipientul apoi se ia câte o lingură de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă. Tratamentul se urmează timp de 10 zile după care se face pauză timp de 3-4 zile apoi se reia. Se recomanda să se facă analizele înainte și după tratament pentru a se verifica rezultatele. De asemenea, se recomandă să se bea multă apă pe întreaga durată a tratamentului, pe stomacul gol.

În ceea ce privește reacțiile ce pot apărea, nu există motive de îngrijorare deoarece acestea sunt normale. Ele reprezintă efectul eliminării de toxine și când aceste reacții apar ele au o durată limitată, de la 1 la maxim 3 zile. Pot apărea erupții cutanate, diaree sau chiar stări de vomă dar toate acestea indică faptul că preparatul cu aloe își face efectul.

În încheiere, vă dorim Sănătate și Încredere! Natura fie cu noi!

Surse: Aloe Producs Center, Cancer Tutor, Cancer can be curedAloe Arborescens

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close