Mic ghid util & natural de eliminat COVID-19

Măsurile luate de către autorități pentru izolarea oamenilor și separarea lor de resursele naturale care-i ajută să-și fortifice imunitatea, pot avea consecințe nefaste asupra stopării virusului COVID-19.

Nicio boală nu poate fi combătută fără soare (vitamina D), fără aer curat, fără surse de vitamine din hrană proaspătă, fără viață socială, în timp ce ești separat de ceilalți și expus non stop unei avalanșe de informații generatoare de panică.
Așadar, am decis să creăm un mic ghid util cu articole care pot instrui oamenii cum să beneficieze de un suport natural pentru gestionarea corectă a acestei situații din punct de vedere nutrițional, psihologic, spiritual, social, pentru eliminarea cât mai rapidă a presupusei pandemii de COVID-19.
Viul cu viu se hrănește iar natura cu natură se tratează și se fortifică. Nu cu pastile, vaccinuri, chimicale, în izolare, fără aer curat, fără soare, fără alimente proaspete din grădină sau de la piață și bombardați pe toate canalele de comunicare cu informații care nu fac decât să ne sperie și să ne deprime. Lectură folositoare!


cum-neCum ne fortificăm imunitatea și ne ferim de COVID-19 prin nutriție?

Medicii sunt instruiți să prescrie medicamente, intervenții chirurgicale, vaccinuri și cam atât. Acest lucru este regretabil și este unul dintre motivele pentru care bolile multiple nu dispar iar incidența apariției unor noi viruși și afecțiuni continuă să crească în fiecare an.
Alimentația este esențială. Corect structurată, ea poate vindeca o lungă serie de boli și ar trebui să fie punctul central al educației medicale. Așadar, să învățăm cum să ne hrănim corect în vreme de persupus pericol al pandemiei de COVID-19.
În special în această perioadă, hrana proaspătă și de sezon ar trebui să fie una din preocupările noastre principale, astfel încât să ne fortificăm imunitatea și să ocolim virușii. [citește tot articolul].


 

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close