Suplimente


Suplimentele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului pentru efectul antioxidant dar şi pentru efectul lor protector împotriva cancerului.

Suplimentele au rolul de a susține tratamentul de bază și de a înlesni organismului lupta împotriva bolii. Medicii nutriționiști spun că, în secolul XXI, ne confruntăm cu o lipsă in nutrienți, care se ascunde în spatele cantității mari de calorii goale ingerate zilnic de oamenii moderni. Valoarea nutrițională a dietei prezentului este tot mai modestă, din pricina abundenței de alimente procesate și pline de chimicale nocive. Astfel, în afară  de alimentație, mișcare, o minte clară și determintă, este necesar să să adăugați o serie de suplimente care sunt cunoscute ca fiind foarte eficiente în eliminarea celulelor canceroase, utile în curățarea toxinelor și un bun suport pentru ficat.

Studiați toate alternativele enumerate în Protocolul Verde și constuiți propria listă de suplimente. Prin adăugarea acestora tratamentului de bază urmăriți să ajutați uleiul în stoparea și eradicarea cancerului, să fortificați sitemul imunitar și să ajutați eliminarea prin intermediul ficatului a celulelor canceroase moarte.

Dintre cele mai eficiente în tratament se pot enumera: extractul de curcuma, ceai verde, usturoi, calciu, magneziu, Omega 3, uleiuri esențiale de plante și conifere, vitamine, dar și multe altele.

În capitolul care descrie tratamentul, în Protocolul Verde, veți găsi o listă de suplimente recomandate și mai multe detalii despre sursele pentru procurarea celor mai eficiente produse descrise mai sus, suplimente care susțin organismul în procesul de vindecare și ajută medicația de bază precum și o schemă de tramanet cu dozaje recomandate.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close