Solicită Protocolul Verde


Acest protocol în limba română urmează tratamentul care a vindecat de cancer oameni din întreaga lume și din România.

La el s-a lucrat sute de ore și a fost structurat în așa fel încât să reprezinte o sursă solidă pentru oricine dorește să pună în aplicare tratamentul.

Lucrarea în limba română este structurată în 51 de pagini și cuprinde indicații complete despre tratamentul de bază & suplimente cu dozaje recomandate și schemă de tratament, sursele de procurare a tuturor produselor necesare, nutriție și program de dietă, climatul psihologic și cadrul spiritual. La capitolul care prezintă schema de tratament a suplimentelor de bază și-a adus contribuția și Adrian Voinescu, tatăl lui Crispin Voinescu, brașoveanul de 15 ani curat de Sarcom Ewing. Despre Adrian și Crispin puteți afla mai multe de-aici.

Tratamentul complet este disponibil pentru absolut oricine are nevoie, în urma unei donații simbolice de 8 EURO. Această donație poate fi făcută prin două variante, în funcție de preferință.

Cum procedați și la ce ajută donația?

VARIANTA 1 I Depuneți sau transferați suma de 35 RON în contul de mai jos apoi trimiteți un e-mail pe adresa protocolulverde@gmail.com cu titlul „Donație Protocolul Verde”, care să conțină dovada tranzacției. În maxim 2 ore de la transmiterea e-mailului vom verifica tranzacția și vă vom transmite lucrarea pe adresa de e-mail de pe care ne-ați trimis mesajul.

Gabriela Naneș – RO26BTRLRONCRT0P82819701 (RON) – Banca Transilvania

VARIANTA 2 I Pentru a dona cei 8 EURO prin PayPal și pentru a obține Protocolul Verde, apăsați butonul Buy Now, de mai jos. Pentru acest lucru nu este necesar să aveți un cont de PayPal, veți putea face donația și prin card de credit. Veți fi transferat într-o interfață de plată securizată unde nu trebuie decât  să apăsați butonul CONTINUE.
Într-un interval de maxim 5 ore după donație veți primi lucrarea pe adresa de mail specificată în formularul de transfer. Intervalul de la efectuarea donației și până în momentul primirii lucrării este condiționat de notificarea pe care o primim prin sistemul de PayPal. Vă rugăm să verificați și folderul de spam pentru eventualitatea în care e-mailul trimis de noi este repartizat acolo.

Buy Now

Încercăm să menținem site-ul vizibil și pentru acest lucru investim constant bani, timp și energie atât în promovarea lui cât și în documentare. Odată cu creşterea numărului de vizitatori şi a traficului de date, costurile pentru găzduirea site-ului au crescut, depășind disponibilităţile financiare ale realizatorilor.

Totodată, platforma de socializare Facebook condiționează vizibilitatea postărilor de pe pagină prin solicitarea unei contribuții financiare pentru promovare. De asemenea, costurile de promovare prin google ne depășesc posibilitățile.

Astfel, din dorința de a promova cât mai eficient Protocolul Verde și pentru a contribui la cercetările care pot ajuta cât mai multă lume care se luptă cu cancerul, această donație este mai mult decât binevenită.

Ajutați-ne să-i ajutăm și pe alții așa cum și alții au făcut-o pentru ca noi să vă putem ajuta pe dumneavoastră.

În cazul în care nu considerați că donația este justificată, vă rugăm să ne scrieți pe adresa protocolulverde@gmail.com. Vă vom pune la dispoziție detalii suplimentare vis a vis de utilizarea fondurilor în interesul campaniei de informare a cât mai multor oameni despre tratamentul eficient al cancerului și cercetările constante pe care le derulăm în acest domeniu.

* Dacă doriți să ne sprijiniți cu o donație suplimentară, puteți folosi conturile de mai jos.

Gabriela Naneș – RO26BTRLRONCRT0P82819701 (RON) – Banca Transilvania

Gabriela Naneș – RO11BTRLEURCRT0P82819701 (EUR) – Banca Transilvania


***IMPORTANT***

 ÎN PREZENT, PE TERITORIUL ROMÂNIEI, CONFORM LEGII nr. 143 din 26 iulie 2000 (*republicată*), Articolul 1, punctul d), ULEIUL DE CANABIS ESTE ÎNSCRIS ÎN TABELUL III CA ȘI DROG DE RISC. CULTIVAREA, PRODUCEREA, FABRICAREA, TRANSFORMAREA, OFERIREA, PUNEREA ÎN VÂNZARE, VÂNZAREA, PROCURAREA, CUMPĂRAREA, DEȚINEREA ORI ALTE OPERAȚIUNI PRIVIND CIRCULAȚIA DROGURILOR DE RISC, FĂRĂ DREPT, SE PEDEPSESC PRIN LEGE. 

 ACEST PROTOCOL NU ÎNDEAMNĂ LA CONSUMUL ILICIT DE SUBSTANȚE ILEGALE. SUNTEȚI PE DEPLIN RESPONSABIL DE SUPORTAREA TUTUROR CONSECINȚELOR LEGALE CARE SURVIN ÎN URMA UTILIZĂRII SUBSTANȚELOR INTERZISE CONFORM LEGII nr. 143 din 26 iulie 2000 (*republicată*).

 ACEST PROTOCOL NU ÎNCURAJEAZĂ FOLOSIREA MEDICAMENTELOR, SUPLIMENTELELOR, CONDIMENTELOR, PLANTELOR SAU ALIMENTELOR ÎN SCOP RECREATIV SAU COMERCIAL.

 SUNTEȚI UNICUL RESPONSABIL PENTRU SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ, PENTRU ATENȚIA CU CARE LECTURAȚI ȘI RESPECTAȚI FIECARE INDICAȚIE DIN ACEST PROTOCOL.

 SUNTEȚI RESPONSABIL DE MODUL ÎN CARE VEȚI ALEGE SĂ APLICAȚI ACEST PROTOCOL ÎN CAZUL ÎN CARE EL NU ESTE UTILIZAT ÎNTOCMAI CUM ESTE PREZENTAT PE TOATE PLANURILE SAU SE FAC ERORI ÎN ETAPELE, REȚETELE SAU DOZAJELE INDICATE.

 SUNTEȚI PE DEPLIN RESPONSABIL ÎN CAZUL ÎN CARE UTILIZAȚI ALTE PRODUSE DECÂT CELE PREZENTATE ÎN PROTOCOL, ÎN CADRUL TRATAMENTULUI.

 SUNTEȚI RESPONSABIL SĂ VERIFICAȚI DACĂ SUNTEȚI ALERGIC LA VREUNUL DIN MEDICAMENTELE, SUPLIMENTELE, CONDIMENTELE, PLANTELE SAU ALIMENTELE INDICATE ÎN ACEST PROTOCOL, ÎNAINTE DE A LE CONSUMA.

 SUNTEȚI RESPONSABIL CUM ALEGEȚI SĂ DISTRIBUIȚI SAU SĂ FOLOSIȚI INFORMAȚIILE DIN ACEST PROTOCOL.

 SUNTEȚI RESPONSABIL SĂ OBȚNEȚI UN DIAGNOSTIC MEDICAL VALID ȘI SĂ CONSULTAȚI REGULAT MEDICUL PENTRU TESTE ȘI ANALIZE ÎN VEDEREA EVALUĂRII STĂRII DE SĂNĂTATE. SUNTEȚI OBLIGAT SĂ FIȚI, CONSTANT, CONȘTIENT DE STADIUL ÎN CARE VĂ AFLAȚI PENTRU A PUTEA DETERMINA MODUL ÎN CARE TRATAMENTUL DIN ACEST PROTOCOL VI SE POTRIVEȘTE, ÎN AȘA FEL ÎNCÂT SĂ ÎL RESTRUCTURAȚI DACĂ ESTE CAZUL.

 SUNTEȚI RESPONSABIL DACĂ DECIDEȚI SĂ ALTERNAȚI ACEST TRATAMENT CU O METODĂ CONVENȚIONALĂ CUM ESTE CHIMIOTERAPIA DEOARECE ACEASTA ÎNCETINEȘTE EFECTUL TRATAMENTULUI INCLUS ÎN ACEST PROTOCOL.

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close