Nu tot ce zboară se mănâncă | 10 lucruri esențiale despre tratarea și prevenirea cancerului prin metode naturiste.

În mediul online circulă o multitudine de informații, sfaturi și tratamente naturiste sau terapii energetice pentru tratamentul cancerului și a altor boli la fel de grave. Însă nu toate au eficiența necesară pentru a învinge aceste boli.

Cancerul este o boală extrem de complexă. A crede cu ochii închiși că o putem învinge doar „cu păpădie” sau a ne lăsa păcăliți că putem fi vindecați prin „terapii cu ființe de lumină” înseamnă condamnare la moarte sigură. Internetul este plin de tincturi, decocturi, vindecări miraculoase, diete și sfaturi care sunt departe de a fi suficiente pentru vindecarea cancerului. Asta nu înseamnă că boala nu poate fi învinsă prin metode naturiste. Însă nu doar cu felurite ceaiuri sau mixuri de plante aplicate „după ureche”.
În Protocolul Verde,  suplimentele, nutriția și restul elementelor de suport pe care le îmbină tratamentul lucrează în sinergie, astfel încât șansele de vindecare să fie solide și susținute.

Tratamentul cancerului prin metode naturiste este posibil și, totodată, mult mai eficient și mai puțin nociv decât chimioterapia, însă, el este la fel de complex ca și boala în sine. Având în vedere că mai mulți factori pot provoca apariția cancerului, metoda de vindecare trebuie să atace mai multe planuri concomitent.
Un plan curativ trebuie să includă întotdeauna un tratament de bază solid, adjuvanți, o dietă alimentară adecvată, sucuri nutritive, un cadru psihologic propice, un mediu sănătos combinat cu sport, dar și practici energetice.

Pentru o viteză mai mare de vindecare și eficiență sporită, acest plan poate fi însoțit de cure speciale cu plante și terapii spirituale, însă, eficiența acestora nu este garantată în lipsa tratamentul de bază descris mai sus. Protocolul Verde, structurat pe parcursul a 51 de pagini, acoperă toate aceste planuri și poate fi solicitat aici.

Iată o lista cu lucruri de bun simț, pe care ar trebui să le cunoască oricine despre tratarea și prevenirea cancerului prin metode nauriste.

CBD1. Canabisul vindecă atât cancerul cât și o serie de alte boli la fel de grave.

Scăpați de orice prejudecăți conform cărora canabisul este nociv, este un drog și poate provoca dependență sau nu dă rezultate în tratamentul cancerului și a multor alte boli, cel puțin, la fel de grave.
Canabisul este o plantă care, dacă este procesată și consumată sub formă de ulei, este planta cu cel mai puternic efect terapeutic de pe pământ, folosită în acest sens de peste 3000 de ani. Singurul motiv pentru care este ilegală, respinsă și denigrată de medicina alopată este deoarece ea nu poate fi brevetată de industria medicală și cea farmaceutică, astfel încât acestea să poată deține monopolul asupra ei. Mai multe despre cum funcționează canabisul veți găsi aici și o listă cu 100 de studii științifice despre eficacitatea canabisului în vindecarea cancerului veți găsi aici.

În România, când vine vorba de utilizarea canabisului în scop medicinal, legistația este foarte incertă. Putem ajuta prin semnarea petiției pentru adoptarea unui cadru legislativ clar și favorabil aici.

2. Zahărul și laptele hrănesc cancerul.

Zahărul este procesat diferit de celulele canceroase, comparativ cu celelalte celule din organism, primele transformând cantităti mai mari de zahăr în lactat decât țesuturile normale. Cercetătorii numesc acest fenomen efectul Warburg, care presupune că celulele canceroase descompun mai rapid zaharurile, stimulând astfel creșterea tumorilor. Acest lucru insemnă că, dacă celulele canceroase există deja în organism, consumul de zahăr poate crește viteza de înmulțire a acestora. Altfel spus, o alimentație fără zahăr sau cu foarte puțin zahăr este benefică pentru vindecarea cancerului. O carte în limba română scrisă de nutriționistul britanic John Yudkin despre acest subiect este aici.

Walter Willettcel mai citat şi recunoscut nutriţionist din Statele Unite alături de David Ludwig, profesor de pediatrie la Harvard, atrag atenţia că, între consumul de lapte şi apariţia cancerului, există o legătură foarte strânsă.

Legătura dintre lapte și cancer este destul de bine fundamentată. Laptele de vacă are un hormon similar cu insulina care are un rol important în procesul de creştere al copiilor, pentru că laptele este destinat susţinerii viţeilor. Însă, în organismul uman, în special în cel al copiilor, hormonul de creştere încurajează dezvoltarea celulelor şi descurajează autodistrugerea acestora. Ca urmare, studiile au arătat ca adulţii care prezintă un nivel ridicat al acestui hormon de creştere și multiplicare accelerată a celulelor, au riscuri mai mari de a face cancer de prostata, de sân si de colon. Unul dintre articolele publicate în Harvard Gazette vorbește despre asta.

3.  Vidatox – veninul de scorpion albastru poate să vindece cancerul.

Mult mai mult decât un simplu mijloc de apărare a scorpionului albastru, veninul acestuia a fost studiat și transformat în tratament pentru cancer de către biologul Misael Bordier în anul 1980. Produsul denumit de către Bordier și de către autoritatea Ministerului Sănătății Publice din Cuba, Vitadox,  a demonstrat un impact pozitiv, în proporție de 97% în rândurile pacienților tratați, având o acțiune analgezică antiinflamatoare și antitumorală, îmbunătățind calitatea vieții pacienților tratați în Cuba, Spania și America Latină.

4. Graviola este un fruct anticancerigen mult mai eficient decât chimioterapia.

În urmă cu un sfert de secol, oamenii de ştiinţă au realizat o analiză asupra seminţelor din fructul Soursoup, cunoscut şi sub numele de Graviola, care în acel moment demonstra un potenţial atât de uimitor în ceea ce priveşte lupta împotriva cancerului, încât în cadrul comunităţii medicale convenţionale, cercetarea era privită cu neîncredere totală, relatează Wakeup-world.com. Astăzi, în Statele Unite şi Europa, graviola este un adjuvant natural popular în tratamentul cancerului datorită cercetărilor realizate cu compuşii săi naturali care au dovedit o puternică activitate anticancerigenă.

În combinație cu restul medicamentelor naturiste din tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde, Graviola poate vindeca această boală. Mai multe găsți în acest articol.

5.  Nu absolut orice plantă poate să vindece cancerul.

Cu toate că acest lucru ar fi minunat, el nu este posibil. Există plante medicinale puternice precum Canabisul, Aloe Arborescens, Pelinița, Năpraznicul, SpânzulTătăneasa sau remedii puternice cum sunt sâmburii de avocado sau sâmburii de caise care au fost studiate și s-au dovedit a fi extrem de eficiente în tratarea cancerului. Însă nu toate mixurile, decocturile sau ceaiurile care se găsesc pe internet ca remedii anticancerigene dau rezultate. În afară de asta, chiar și plantele cu puternic efect anticancerigen, trebuie sa însoțescă o bază medicamentoasă naturistă solidă.

6. Carnea roșie și mezelurile, fumatul și alcoolul sunt declarate oficial cancerigene.

Zaharina, țigările, alcoolul, carnea roșie sau mezelurile sunt incluse în grupele cu produsele și substanțele cu cel mai ridicat grad de risc cancerigen din lista realizată de OMS și International Agency for Research on Cancer (IARC). Mai multe despre asta dar și despre alte substanțe care pot genera apariția cancerului se găsesc în acest articol.

7.  Dieta alcalină este esențială în procesul de vindecare a cancerului.

Din nefericire, medicii dar și specialiștii din domeniul medical nu sunt instruiți în legătură cu nutriția și, practic, nu știu nimic despre ea și despre importanța ei în combaterea și prevenția cancerului. Alimentația este vitală. Ea poate provoca dar poate și vindeca o lungă serie de boli și ar trebui să fie punctul central al educației medicale.

Totodată, medicii sunt instruiți să prescrie medicamente și atât, fără ca măcar să își sfătuiască pacienții să nu consume lactate sau zahăr. Acest lucru este regretabil și este unul dintre motivele pentru care bolile multiple nu dispar iar incidența apariției cancerului continuă să crească în fiecare an.

Dr. Otto Heinrich Warburg, laureat al Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în anul 1931 a afirmat: “Lipsa de oxigen şi aciditatea sunt două feţe ale aceleiaşi monezi: dacă o aveţi pe una, o aveţi şi pe cealaltă. Substanţele acide resping oxigenul; în schimb, substanţele alcaline atrag oxigenul. Privarea unei celule de 35% din oxigenul său timp de 48 ore o poate transforma în celulă canceroasă.”
În lucrarea “Metabolismul tumorilor”, Warburg a demonstrat că toate formele de cancer sunt caracterizate de două condiţii de bază: acidoza şi hipoxia (lipsa de oxigen). Aceste descoperiri ne aduc la dieta alcalină și consumul de apă alcalină. La fel ca și medicația de bază, alimentația este unul din elementele cheie în vindecarea cancerului. Regimul alimentar este unul destul de strict, în care 80% dintre alimente trebuie să fie puternic alcalinizante, restul de 20% făcând parte din aşa-numita categorie a alimentelor tolerate. Mai multe despre alimentația indicată în cadrul tratamentului pentru cancer găsiți în Protocolul Verde.

 

8.  Chimioterapia dă rezultate în doar 3% din cazurile de vindecare a cancerului și generează noi tumori.

Chimioterapia are o rată de succes de 3%. Dacă ai norocul să fi unul din cei încadrați în acei 3%, ai scăpat.

Man-with-bald-head-799154Medicamentele folosite în chimioterapie au şi efecte adverse şi multe dintre acestea produc noi cancere şi noi afecţiuni, conducând la utilizarea a tot mai multe medicamente, care la rândul lor au alte efecte adverse. Este un cerc vicios iar, pentru industria farmaceutică, un permis de a face bani. Medicina alopată nu are, în acest moment, un tratament pentru cancer. Și, haideți să fim serioși – ce s-ar întâmpla cu oncologia și medicii oncologi dacă oamenii ar avea la îndemână un tratament pentru cancer pe care îl pot aplica singuri la ei acasă vindecându-se în termeni legali? Un pacient vindecat înseamnă un client în minus.

 9.  În urma multor studii, amigdalina sau vitamina B17 s-a dovedit a fi eficientă în tratarea cancerului.

 

Vitamina B17 este un adjuvant puternic în tratamentul cancerului. Un articol anterior susținut de studii pe această temă se află aici. Unicul motiv pentru care este respinsă de medicina alopată este faptul că, la fel ca alte substanțe naturale, ea nu poate fi brevetată iar acest lucru înseamnă că profitul nu poate intra în buzunarele industriei farmaceutice și medicale.

10. Practicile spirituale și energetice funcționează. Însă aveți grijă la maestrul pe care îl alegeți.

Cancerul nu este rezultatul unui singur factor ci o construcție extrem de complexă a mai multor aspecte cum sunt alimentația necorespunzătoare, deficitul nutrițional și mediul toxic. Alături de aceste cauze, o componentă foarte importantă este componenta emoțională a bolii. Aici intervine necesitatea integrării unei practici spirituale în tratamentul cancerului și evaluarea nivelului în care suntem afectați din punct de vedere emoțional sau de traume mai vechi.

Studiați riguros și informați-vă foarte bine atunci cand alegeți maestrul spiritual și tehnica de care urmează să vă apucați. În prezent, există persoane care pretind că sunt specializate în lucrul cu energia, însă nu au pregătirea și dedicația necesară pentru aceste practici. Mai multe despre asta găsiți în acest articol.

În încheiere, vă dorim Sănătate și Încredere! Natura fie cu Noi!

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close