Extractul din sâmburi de caise – un inamic mai puțin cunoscut al cancerului

Amigdalina sau vitamina B17 conținută în sâmburii de caisă poate însoți cu succes tratamentul de bază prezentat în Protocolul Verde.

samburii-de-caise-beneficii-recomandariExtractul din sâmburi de caise – oprește evoluția cancerului și este un remediu pentru numeroase alte boli, inclusiv leucemia, diabetul și artroscleroza.

Sâmburii de caise – se găsesc și sub formă de capsule cu extract de sâmburi de caise și conțin amigdalină sau vitamina B17 care distrugere celulele tumorale iar apoi părăsește organismul prin cale urinară.

În dieta lor de bază, cei din tribul Hunza aveau sâmburii de caise ca element de bază iar speranța lor medie de viață era de 100 de ani. În cadrul tribului, nu s-a înregistrat niciodată un caz de cancer, confirmă un studiu care a durat peste 20 de ani, constatându-se că sâmburii de caise consumați în fiecare zi a fost motivul.

Cum acționează sâmburii de caisă?

Am putea spune că procesul este unul de domeniul supranaturalului. Miezul lor conține o formă de cianură inactivă care se activează numai și numai în interiorul celulei canceroase provocând apoptoza(autodistrugerea) acesteia dar lăsând celulele sănătoase în perfectă stare.

Conform acestui studiu, publicat în cancerjournal.net, amigdalina sau vitamina B17 tratează cancerul, leucemia, diabetul și artroscleroza. Se folosește de peste 60 de ani în acest sens doar că este respinsă de medicina alopată din simplul motiv că ea nu poate fi brevetată iar utilizarea ei la scară mare de către bolnavi ar afecta profiturile industriei medicale și a celei farmaceutice.

Un articol bine documentat care explică beneficiile consumului de vitamina B17 pentru sistemul imunitar, pentru hipertensivi și în ușurarea durerilor.
 
O listă de studii care dovedesc eficacitatea vitaminei B17 în tratamentul cancerului.
Puteți procura sâmburi de caisă de la orice magazin de tip plafar sau puteți comanda online de-aici. De asemenea, puteți achiziționa capsule cu pudra din extract de samburi de caisa de-aici.
 

 

Cum se dozează sâmburii de caise? 

 
400x400-10-75Doza se poate construi doza progresiv, adăugând 5 sâmburi la fiecare 2-3 zile și luând între minim 3 și 8 sâmburi până când se ajunge la 50 de sâmburi de caise pe zi. Doza poate fi crescută până la 100 pe zi, dacă este necesar, fără probleme.

*Este posibil ca, atunci când achiziționați suplimentul, să observați pe recipient o atenționare care vă spune că o doză mai mare de 2 capsule pe zi poate provoca otrăvirea. FALS 100%. Există și articole eronate pe google care afirmă că acest supliment nu este recomandat. La fel ca alte articole care încearcă să discrediteze uleiul de canabis acestea sunt propagandă falsă menită să îndepărteze oamenii de tratamentele naturale și ieftine, astfel direcționându-i către metodele convenționale, costisitoare și distructive.

Sâmburii de caise sunt 100% inofensivi și funcționează ca tratament extrem de eficient pentru toate tipurile de cancer.

Alte proprietăți și utilizări ale sâmburilor de caise

Îmbunătățesc memoria
Pentru o minte mereu limpede, se consumă câțiva câțiva sâmburi în fiecare zi (între 5 și 10), timp de 14 zile. Miezul din caisă conține fosfor, care tonifiază memoria și ajută la menținerea unei stări alerte pe tot parcursul zilei. Acetilcolină și lecitina din miezul de caisă sunt alte două substanțe care ajută în procesul de memorare.

Combat litiaza biliară
Litiaza biliara (calculii biliari) apare atunci când se formează calculi duri în vezica biliară din cauza unei cantitai prea mare de colesterol în bilă sau atunci când vezica biliara nu se golește normal și regulat.
Sâmburii de caisă reprezintă un leac foarte des utilizat în combaterea acestei afecțiuni. Se recomandă consumul în cure de două săptămâni, a câte 6-8 sâmburi pe zi, alături de câteva caise proaspete.

Combat îmbătrânirea prematură
Cu sâmburii de caisă poți să îți menții tânăr organismul și să combați efectele dăunătoare ale stresului și programului încărcat de zi cu zi.
Responsabile pentru un tonus muscular bun sunt vitaminele C și E, precum și „medicamentul natural” pe nume betacarotenul.

Reglează tensiunea arterială
Sâmburii de caisă ajută la menținerea unor valori normale ale pulsului, dar și la ameliorarea durerilor provocate de artrită. Pentru că sunt o sursă de potasiu, sâmburii și caisele sunt recomandați hipertensivilor, în special vara.

Hrănesc tenul
Din miezul caiselor se extrage ulei care este folosit în industria cosmetică la produse potrivite pentru hidratarea tenului. Acestea pătrunde în piele fără să o lase grasă și o hrănește.

În încheiere, vă dorim Sănătate și Încredere! Natura fie cu noi!