Chimioterapia funcționează doar în 3% din cazuri și poate genera noi tumori

De ce continuă doctorii să recomande chimioterapia dacă aceasta distruge sistemul imunitar și omoară celulele sănătoase din organism, în timp ce dă rezultate de doar 3% în cazurile de vindecare a cancerului?

Probabil că o parte din informațiile de mai jos vă vor șoca însă cunoașterea înseamnă putere și aflarea adevărului vă va ajuta să cântăriți toate datele și să luați o decizie echilibrată în legătură cu pașii pe care îi aveți de urmat dacă aveți nevoie să vă tratați de cancer.

Motivele pentru care chimioterapia este încă folosită în vremurile actuale sunt:

  • ea produce un profit enorm pentru Industria Medicală. Ce ar face oncologii dacă ar exista un tratament pentru cancer iar oamenii nu ar mai avea nevoie de ei pentru a se vindeca?
  • doctorii nu cunosc, realmente, un tratament  pentru cancer în medicina convențională.

Tratamentul tradițional al cancerului recomandat de medicina convențională nu presupune altceva decât radiații, perfuzii cu chimicale sau intervenții chirurgicale pentru înlăturarea tumorilor, fără tratarea cauzelor.

Mulți oameni iau calea chimioterapiei și a radioterapiei fără să știe, defapt, ce presupun aceste proceduri cu adevărat, sau ce degradare irecuperabilă pot cauza organismului. De cele mai multe ori, din lipsă de informații și la insistențele medicilor care ajung până la a folosi tactici de persuasiune prin aplicarea presiunilor și sperierea pacienților, oamenii se îndreaptă disperați spre aceste metode.

Medicamentele care se iau în timpul chimioterapiei sunt extrem de costisitoare iar doctorii vor insistă pentru începerea tratamentul deoarece  fiecare pacient nou care acceptă această metodă de trament pică foarte bine în buzunarul industriei medicale.

Prima generaţie de medicamente folosite în chimioterapie îşi are originile în perioada celui de-al doilea Război Mondial, când companiile farmaceutice le testau, în vederea brevetării, pe prizonierii lagărelor de concentrare naziste, de la Auschwitz şi nu numai. Medicamentele erau trimise de la companii direct la lagăre, iar rezultatele, adesea letale, ale experimentelor erau raportate la sediile centrale de la Leverkusen (Bayer) şi Frankfurt (Hoechst). Aceasta este adevărata faţă, despre care istoria nu vorbeşte, a experimentelor ”medicale” desfăşurate pe deţinuţii din lagărele naziste.

În plus, „strămoşul” medicamentelor pentru chimioterapie a fost gazul de muştar – o armă chimică folosită în timpul primului Război Mondial, cu consecinţe dezastruoase asupra soldaţilor expuşi acesteia (atacul de la 12 iulie 1917 asupra oraşului belgian Ypres în urma căruia şi-au pierdut viaţa peste 6000 de persoane a rămas în istorie pentru aceste consecinţe dezastruoase astfel că gazul de muştar se mai numeşte şi astăzi „iperită”). Prima structură a medicamentelor pentru chimioterapie a fost creată prin înlocuirea unui atom de sulf (S) din molecula gazului de muştar cu unul de azot (N) iar modificările aduse ulterior formulei – sub protecţia brevetelor – au propulsat industria multimilionară care, de atunci şi până în zilele noastre, prosperă de pe urma epidemiei de cancer. Mai multe detalii în cartea Victorie asupra cancerului.

Chimioterapia are o rată de succes de 3%. Dacă ai norocul să fi unul din cei încadrați în acei 3%, ai scăpat. Însă ce este mai înțelept? Să alegi  o procedură devastatoare pentru organism care îți oferă șanse de 3% de supraviețuire sau o modalitate naturală de vindecare care durează doar câteva luni și vindecă boala cu 0 daune, fără efecte secundare și o rata de succes mult mai ridicată?

7392142-3x2-940x627Medicamentele oncologice reprezintă cel mai mare segment de business din afacerea farmaceutică globală în valoare de miliarde de dolari. Medicamentele folosite în chimioterapie distrug o parte din celulele canceroase dar distrug şi celulele sănătoase. Dacă luăm în considerare doar acest fapt, este deja destul de grav, însă nu se opreşte totul aici. Medicamentele folosite în chimioterapie au şi efecte adverse şi multe dintre acestea produc noi cancere şi noi afecţiuni, conducând la utilizarea a tot mai multe medicamente, care la rândul lor au alte efecte adverse. Este un cerc vicios iar pentru industria farmaceutică, un permis de a face bani.

Dacă doriți să cercetați mai departe cât de nocivă este chimioterapia, puteți începe prin a căuta azacidina aici. Azacidina este una din substanțele folosite în tratamentul cancerului cu chimioterapie iar în link-ul respectiv se găsesc toate substanțele cancerigene trecute în listă în urma studiilor. Azacidina este în grupa 2A, mai exact a 2 a grupă a substanțelor cu risc cancerigen după alcool, țigări, azbest, și gaze de la motoarele Diesel.

51jDyhl2gaL._SX425_Acest site prezintă extrase din „prospectele” acestor medicamente chimioterapeutice, aşa cum sunt publicate chiar de către producătorii medicamentelor.

Medicamentele marcate cu stea roşie sunt listate în „Al 11-lea Raport al Carcinogenilor” [„11th Report on Carcinogens”] din Programul Toxicologic Naţional al SUA [US National Toxicology Program] ca fiind „carcinogenice”, deci care generează cancer. Altfel spus, medicamentele prescrise ca tratament milioanelor de bolnavi de cancer sunt de fapt cunoscute ca fiind cauzatoare de cancer.

Medicul Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj face apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt „catastrofale”, el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.

5420865-mediafax-foto-raul-stefTeofil Lung, fost şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, a declarat că la această unitate medicală ajung foarte mulţi pacienţi cu cancer la cap sau la gât care au urmat chimio şi cobaltoterapie şi la care tumorile canceroase s-au extins, potrivit acestui articol.

El a spus că sunt „pacienţi iradiaţi cu aparatură ultramodernă, care au ajuns la clinică având tumora în extensie”. Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra.

Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă „foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici „din asta trăiesc”.

Sunt destul de puțini medici care au vorbit despre pericolele și ineficiența chimioterapiei în timp ce majoritatea încercă să facă tot ce le stă în putință pentru a discredita doctorii care au curajul, responsabilitatea, integritatea și conștiința medicală de a spune adevărul. Doctorul Peter Glidden, după cum veți vedea în acest interviu de aproape 6 minutediscută cu franchețe și fermitate despre acest subiect.

De asemenea, Dr. Lorraine Day, care a fost diagnosticată cu cancer și a refuzat chimioterapia, vindecându-se prin metode naturiste, afirmă în acest interviu că medicina alopată nu are, defapt, un tratament eficient pentru cancer.

Un documentar amplu, cu subtitrare în limba română, despre industria cancerului susținut de interviuri cu medici specialiști care dezvăluie ce se află în spatele acestei industrii și care sunt adevărurile ascunse în legătură cu tratamentele oncologice puteți viziona mai jos. Documentarul pune într-o perspectivă mult mai clară metodele alternative de tratare a cancerului precum și ceea ce ar trebui evitat în cadrul procesului de vindecare.

Pentru activarea subtitrărilor în limba română, dați click pe rotița din subsolul video-ului pentru Setări, apoi pe Subtitles CC/(1) > Auto-translate > căutați limba română și dați click pentru a o selecta.

În încheiere, vă dorim Sănătate și Încredere! Natura fie cu noi!

Surse: Pub MedNational Cancer InstituteCancer Therapy AdvisorThe Truth About Cancer, Dr. Rath Health Foundation, IARC – Monographs, AM Press, Cancer Tutor

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close